Het trendy thermo ondergoed van 2019 (en 2020!)

  • Geplaatst op
  • Door Kevin
Het trendy thermo ondergoed van 2019 (en 2020!)

Thermo ondergoed: het klinkt misschien een beetje suf. Toch zien we bij Onderbroekplein elke herfst weer dat het thermo ondergoed vaak bekeken wordt. Stiekem vinden we het blijkbaar toch wel fijn, zo’n warme basislaag onder onze normale kleding.

Bij trendy thermo ondergoed verwacht je misschien thermo ondergoed met bijzondere printjes of grappige stiksels. Bij Onderbroekplein houden we van basics. Basics zijn namelijk altijd in. Googel maar eens op ‘back to basics ondergoed’: je ziet dat ‘back to basics’ als ondergoedtrend steeds terugkomt. Dit jaar is het hip, maar in 2016 ook, en in 2012 …

Zo zie je: basics zijn altijd trendy. Deze blog is een ode aan basics in thermo ondergoed.

Basic thermo ondergoed: altijd goed

Op het gebied van thermo ondergoed zijn basics altijd goed, want:

   1. Ze gaan lang mee en zijn niet ineens ‘out of style’.

   2. Ze passen bij elke stijl, dus ook bij de jouwe.

   3. Ze vallen niet op en laten zo je met zorg uitgekozen bovenste laag van je outfit de show stelen.

Thermo ondergoed dames

Vrouwen hebben het altijd koud, grappen mannen wel eens. Voor álle vrouwen die het vaak koud hebben is thermo ondergoed een oplossing. Voor de twijfelaars die dat thermo ondergoed toch nog steeds een beetje muf vinden klinken, hier de voordelen van thermo ondergoed dames:

   
   • Je hebt het niet meer koud.

Denk even aan die tijdstippen waarop je het altijd koud hebt. Terwijl je wacht op de trein een ijspegel aan je neus? Tijdens je fietstocht naar de supermarkt klappertandend onderweg? ’s Avonds als je in je bed kruipt en maar niet warm wordt? Met thermo ondergoed is het verleden tijd.


   • Het is stiekem best wel mooi.

Thermo ondergoed kleedt mooi af. Het is gemaakt van een zachte stof die de mooi aansluit. Mooi thermo ondergoed voor dames in neutrale kleuren is dus zeker geen stijlbreuk als je het vergelijkt met je stijlvolle legging of je zwarte basic coltrui. Ook erg mooi als pyjama!

 
   • Het gaat lang mee.

Goed thermo ondergoed, zoals ons dames thermo ondergoed van Beeren, is gemaakt om lang mee te gaan. Je pakt het dus de hele winter lang regelmatig uit de kast en hoeft er niet bang voor te zijn dat het uitlubbert door het te dragen of snel slijt door de wasmachine. Voor een paar tientjes zit je er dus de hele winter warmpjes bij.

Thermo ondergoed heren

Wat voor thermo ondergoed voor dames geldt, is natuurlijk ook waar voor thermo ondergoed voor heren: je bestrijdt de kou op een smaakvolle en fijne manier die lang meegaat.

Waar dames soms een panty of maillot onder hun broek dragen tijdens de winter, is de thermo pantalon voor heren een uitkomst. Overigens valt de thermo pantalon niet in de categorie ‘thermo ondergoed heren’, maar in de categorie ‘thermo ondergoed unisex’. Ook dames kunnen dus een thermo pantalon aanschaffen.


Om de juiste maat te kiezen, vind je op onze website een maattabel voor Beeren producten.

Thermo ondergoed aanbieding

Hoewel thermo ondergoed bij Onderbroekplein sowieso niet duur is, bieden we ook fijne basics aan in bundelverpakking. Zo koop je een thermo ondergoed aanbieding: de prijs per stuk van het thermo ondergoed in een bundel ligt lager dan wanneer je de producten per stuk koopt.

Koop nu een thermo ondergoed aanbieding in de vorm van een bundelverpakking en grijp deze winter nooit mis!

Assortiment thermo ondergoed van Onderbroekplein

Bij Onderbroekplein vind je het volgende thermo ondergoed.

   • Thermo ondergoed dames: hemden.

   • Thermo ondergoed heren: hemden en broeken.

   • Thermo ondergoed unisex: pantalons en hemden.


Daarom koop je bij Onderbroekplein!

Onze tevreden klanten kopen bij ons om de volgende redenen:

   • Voor 17 uur je bestelling geplaatst? Morgen thuis je bestelling uitpakken!

   • Uitsluitend kwaliteitsproducten

   • Ondergoed voor het hele gezin

   • 30 dagen gratis retourneren

   • Gratis verzending vanaf 45 euro bestelwaarde