• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beeren Jongens Slips

Bekijk hieronder het aanbod aan slips voor jongens. Heb je vragen over een van de producten? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!
Merken

Beeren Jongens Slips

Onderbroekplein heeft mooie en goedkope jongensslips van Beeren in het assortiment. Alle slips zijn gemaakt van 100% zachte katoen en hebben een perfecte pasvorm. Veel kwaliteit voor weinig!

Kenmerken jongensslips

Er zijn twee soorten slips. Beiden hebben een goede en comfortabele pasvorm.

  • De klassieke jongensslip met gulp, de pijpjes en taille zijn afgezet met boord voorzien van elastiek;
  • De gewone jongensslip zonder gulp, de pijpjes zijn omgezoomd en de taille is afgezet met een elastische tailleband.

Beeren ondergoed is van hoge kwaliteit. Ook na veelvuldig wassen behoud het kleur en vorm. Ook de elastiek houdt lang zijn stevigheid en rek. Kijk naast het aanbod jongensslips, ook eens naar ons overige assortiment jongensondergoed!

Goede maat jongensslip

Wanneer je online kleding aankoopt, is het soms lastig in te schatten welke maat je precies moet hebben. Via onze maattabel voorkom je dat je de verkeerde maat ondergoed in huis haalt. Meet bij het kind de lichaamslengte, de taille en borstomvang op en zie in een oogopslag welke maat voor het kind geschikt is. Het is mogelijk dat het kind een andere maat hemd heeft dan onderbroek. Je bestelt bij Onderbroekplein de maat die je nodig hebt, dus niet een setje in dezelfde maat waarvan een van de twee niet past. Meet altijd alle drie de maten op om te voorkomen dat je een verkeerde bestelling doet. Mocht het bestelde, toch niet goed passen, dan kan je deze altijd kosteloos retourneren.

Jongensslips zijn verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 176/188.

Bundels

Wanneer je meerdere jongensslips wilt aanschaffen, loont het om te kijken tussen onze bundels. Zo ben je voordeliger uit en is de onderbroekenlade gelijk weer voorzien van een nieuwe lading slips.

Jongens slips kopen

Via Onderbroekplein heb je binnen enkele klikken een lading nieuw ondergoed besteld. Heel simpel bestel je via onze webwinkel het ondergoed wat je wil hebben. Wanneer je de bestelling voor 17.00 uur besteld, heb je het pakket al de volgende (werk-)dag in huis. Als je bestelling hoger dan 50 euro is, zijn de verzendkosten gratis.