• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Heren Beeren Slips

Heren onderbroeken en slips kopen? Dan ben je bij Onderbroekplein.nl op het juist adres. Hier vindt je een compleet aanbod aan onderbroeken en slips van Beeren en een aantal andere merken. Kwaliteit, comfort en prijs staan hierbij centraal.
Merken

Heren Beeren Slips

Onderbroekplein heeft ruim aanbod aan heren onderbroeken, waaronder verschillende Beeren herenslips. Beeren ondergoed is al jarenlang een begrip in de wereld van het ondergoed. Alle slips voor heren hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van katoen. Herenslips zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 4XL. Beeren heeft meerdere modellen Beeren ondergoed heren:

  • Klassieke herenslip met gulp gemaakt van een fijnrip. Zowel de pijpen, als de boord zijn afgezet met een boord voorzien van elastiek;
  • Startex herenslip met gulp gemaakt van een ripstof. Hoogsluitende taille onderbroek. Taille is voorzien van een tunnelelastiek en de pijpen zijn afgezet met boord;
  • Heren sportslip gemaakt van elastische jersey en afgezet met een elastische tailleband.

Alle Beeren herenslips hebben 100% draagcomfort. Deze slips gaan niet lubberen en behouden perfect kleur, ook na veelvuldig wassen.

Beeren hemden en shirts

Wij verkopen ook bijpassende siglets of shirts van hetzelfde fijne en zachte katoen als waarvan de heren onderbroeken gemaakt zijn.

De goede maat

Wanneer je online aankopen doet, is het altijd een gok of je de goede maat bestelt. Via onze maattabel kun je jezelf precies opmeten zodat het niet zomaar voor zal komen dat je een te kleine of juist te grote slip zult bestellen.