• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thermo ondergoed Unisex

Merken
€35,90 €34,00
+
€29,90 €28,00
+
€59,25 €57,00
+
€44,85 €43,00
+
€56,85 €55,00
+

Thermo ondergoed Unisex

Deze winter heb je geen excuus meer om niet te gaan trainen, met Beeren thermo ondergoed van Onderbroekplein zit, loop of ren je er voortaan warmpjes bij. Door een uitgekiende combinatie van optimaal design en elastische materialen, is het mogelijk om thermo ondergoed unisex te maken. De gehele collectie is geschikt voor zowel dames als heren, je hoeft alleen rekening te houden met de maat en het gewenste model. Als je met een partner woont die dezelfde maat heeft kun je zelfs (stiekem) het Beeren thermo ondergoed met elkaar delen!

Beeren thermo ondergoed

De collectie Beeren thermo ondergoed wordt vervaardigd uit natuurlijke materialen waaronder katoen en bamboe vezels. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, deze producten passen zich aan op de contouren van de drager. De isolatie is optimaal, door deze onderkleding te gebruiken in combinatie met geschikte bovenkleding zul je geen last meer hebben van kou. De structuur van het weefsel en de materiaalkeuze garandeert een optimale vochtregulatie, wat zeker bij intensieve handelingen en tijdens het sporten ideaal is. Blijf lekker warm zonder een broeierig gevoel met thermo ondergoed van Beeren.

Thermo ondergoed unisex

Het merk Beeren maakt bij de standaard producten onderscheid tussen dames en heren, bij het thermo ondergoed unisex is dit niet het geval. Dat maakt een keuze maken direct een stuk eenvoudiger, let uiteraard wel op de juiste maat. De pasvorm is zo afgestemd dat je deze onderkleding eenvoudig kunt dragen in combinatie met broeken, truien en andere kledingstukken. Het ondergoed zit als een tweede huid op het lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en warmte.