• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sloggi Ondergoed

Ben je op zoek naar Sloggi ondergoed? Hieronder vind je ons complete assortiment met Sloggi ondergoed voor zowel dames als heren.
Merken

Sloggi Ondergoed

Ben je op zoek naar Sloggi ondergoed? Dan ben je bij Onderbroekplein.nl aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim assortiment Sloggi ondergoed.

In 1979 begon Sloggi als producent van damesondergoed, en sinds 1986 is er ook herenondergoed van Sloggi.

De populariteit van het merk blijkt duidelijk uit de verkoopcijfers: het merk heeft sinds 1979 al meer dan een miljard slips weten te verkopen en is verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Sloggi ondergoed is comfortabel ondergoed

Sloggi ondergoed staat bekend om het hoge draagcomfort; het wordt ontworpen met het oog op de drager en doet geen concessies op het gebied van comfort. Een slip of top van Sloggi heeft geen storende naden of andere elementen die een negatieve invloed zouden kunnen hebben op het comfort van de artikelen.

Sloggi ondergoed voelt zacht aan en snijdt niet. Het is soepel en voegt zich naar het lichaam van de drager.

Sloggi ondergoed kopen bij Onderbroekplein.nl

Of je nu Sloggi damesondergoed of Sloggi herenondergoed zoekt en de nadruk legt op onzichtbaarheid of op comfort van je ondergoed: Onderbroekplein heeft het juiste Sloggi ondergoed voor jou. Bestel je voor 17 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis.